Betsafegratis.com
Hem / casino spill / Battlestar Galactica

Elegant spilleautomat på nett Battlestar Galactica - test ut og vinn her store premier

Den som intet våger, intet vinner, og med Battlestar Galactica har du sjansen til å vinne masse penger hjemme fra sofaen. Onlineautomaten Battlestar Galactica er produsert av Microgaming, som står bak flere andre velkjente og populære online spilleautomater du kjenner godt. Denne gangen har de gått for et ytre rom, Actionspill, slaget, romskip-tema, noe som burde falle i god jord hos erfarne spillere. Dette har vist seg å være et populært tema på andre spilleautomater på nett, og Battlestar Galactica er intet unntak.

Spill denne spilleautomaten her, og grip sjansen til å vinne store premier

Battlestar Galactica er en spennende og morsom spillmaskin med vakkert design. Spillmaskinen har 5 hjul og 243 gevinstlinjer, og selv om det kanskje ser tungvint ut i starten, er automaten enkel og selvforklarende. Det er bare å lene seg tilbake og nyte spillet.

Imponerende spillemaskin på nett Battlestar Galactica

Battlestar Galactica har følgende funksjoner:

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonusspill: tilgjengelig
  • Autoplay: tilgjengelig
For å begrense mulighene for usunn spilling, har vi satt en maksimal innsatsgrense på 0.05 - 10. Men fortvil ikke, det er fortsatt gode muligheter for å vinne godt med penger.

Microgaming ga ut Battlestar Galactica i 2012, og det ble øyeblikkelig en favoritt blant norske spillere. Gjør som mange andre nordmenn, prøv spilleautomaten i dag og vinn mye penger. Du kan også prøve nettautomaten gratis, helt uten innskudd, før du velger å sette inn penger. Alt ligger til rette for at du skal ha en deilig opplevelse med Battlestar Galactica!