Betsafegratis.com
Hem / casino spill / Lady Of Fortune

Test ut Lady Of Fortune online spilleautomat og vinn bra premier

Du må satse for å vinne, og med Lady Of Fortune har du muligheten til å vinne store premier på mobilen mens du er på farten. Onlineautomaten Lady Of Fortune er produsert av Play'n GO, som står bak flere andre velkjente og populære spilleautomater på nett du kjenner godt. Denne gangen har de gått for et kvinner-tema, noe som burde falle i smak hos erfarne spillere. Dette har vist seg å være et etterspurt tema på andre norske automater på nett, og Lady Of Fortune er intet unntak.

Spill denne norske spilleautomaten her, og grip sjansen til å vinne store premier

Lady Of Fortune er en spennende og morsom videoslot med fint design. Spillmaskinen har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og selv om det kanskje ser omfattende ut sånn med en gang, er automaten enkel og selvforklarende. Det er bare å lene seg tilbake og bli forført av spillet.

Fantastisk norsk automat på nett Lady Of Fortune

Spillautomaten har følgende funksjoner:

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonusspill: tilgjengelig
  • Autoplay: utilgjengelig
For å begrense sjansene for usunn spilling, har vi satt en maksimal innsatsgrense på 0.01 - 1.25. Men fortvil ikke, det er fortsatt gode muligheter for å vinne godt med penger.

Play'n GO lanserte Lady Of Fortune i 2014, og det ble på null og niks en gjenganger blant norske nettspillere. Gjør som mange andre nordmenn, prøv spillemaskinen i dag og vinn fine premier. Du kan også prøve spilleautomaten på nett gratis, helt uten innskudd, før du velger å sette inn penger. Alt ligger til rette for at du skal ha en deilig opplevelse med Lady Of Fortune!