Betsafegratis.com
Hem / casino spill / Scarface

Nå kan du prøve Scarface, en norsk spilleautomat som gir deg stor spenning og muligheten til å vinne fine pengepremier

Er du glad i spillmaskiner er Scarface virkelig noe for deg. Maskinen har et flott Actionspill-tema, og byr på lek fra første sekund. Ble gitt ut av NetEnt i 2013, og ble kjapt en hit blant våre brukere. Med 5 hjul og 20 gevinstlinjer blir den ikke for komplisert, og du behøver ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Spillmaskinen som gir deg gratis spinn og masse underholdning

Erfarne spillere vil kjenne igjen mye av layouten til Scarface. Spillet er ikke alt for forskjellig fra andre automater, men kan likevel gi nok av moro. Actionspill-temaet har vist seg å fungere tidligere, og her har ikke utvikleren NetEnt spart på noe! Automaten har et forførende design med flotte farger og lyder som medvirker til spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonus: tilgjengelig
  • Autospin: tilgjengelig
Maskinen har også en innsatsgrense på 0.2 - 5, så du slipper bekymre deg for å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la muligheten gå fra deg, prøv Scarface nå!

Scarface føyer seg inn i rekken av imponerende norske spilleautomater fra NetEnt, og det er viden kjent at de er blant de beste i bransjen. Med Scarface har de kommet med et storartet tilskudd til det som allerede finnes tilgjengelig av spilleautomater på nett der ute. Spill maskinen helt gratis, og finn ut hvor gøy du kan ha det med Scarface!