Betsafegratis.com
Hem / casino spill / Secrets of Horus

Nå kan du prøve Secrets of Horus, en online spillmaskin som gir deg moro, spenning og muligheten til å vinne fine premier

Er du glad i gratis spilleautomater på nett er Secrets of Horus virkelig noe for deg. Den har et Nyttår-tema, og byr på moro fra første sekund. Spillmaskinen ble laget av NetEnt i 2013, og ble kjapt en hit blant våre brukere. Med 5 hjul og 20 gevinstlinjer blir den ikke for vanskelig, og du behøver ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Spilleautomaten som gir deg gratis spins og mye moro

Bevandrede spillere vil kjenne igjen mye av layouten til Secrets of Horus. Automaten er nok ingen revolusjon, men kan likevel gi masse moro. Nyttår-temaet har vist seg å fungere på andre automater, og her har ikke utvikleren NetEnt spart på noe! Secrets of Horus har et stilfullt design med farger og lyder som bidrar til spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: tilgjengelig
  • Scattersymbol: tilgjengelig
  • Bonus: utilgjengelig
  • Autospin: tilgjengelig
Spillautomaten har også en innsatsgrense på 0.02 - 0.5, så du trenger ikke bekymre deg for å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la muligheten gå fra deg, spill Secrets of Horus nå!

Secrets of Horus føyer seg inn i rekken av imponerende nettautomater fra NetEnt, og det er ingen tvil om at de er blant de beste i bransjen. Med Secrets of Horus har de kommet med et flott tilskudd til det som allerede finnes på markedet av norske automater på nett på markedet. Test ut spillmaskinen helt uten innskudd, og få smaken på hvor gøy du kan ha det med Secrets of Horus!