Betsafegratis.com
Hem / Kortspill / 5x Magic

Nå kan du prøve 5x Magic, en online spilleautomat som gir deg masse moro og sjansen til å vinne pengepremier

Er du glad i free spins er 5x Magic virkelig noe for deg. Maskinen har et morsomt magi, mystikk-tema, og byr på fra første sekund. Spilleautomaten ble lansert av Play'n GO i 2009, og ble kjapt en hit blant norske spillere. Med 3 hjul og 5 gevinstlinjer blir den ikke for innviklet, og du behøver ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Onlineautomaten som gir deg gratis spins og mye moro

Bevandrede spillere vil kjenne igjen mye av konseptet til 5x Magic. Spillet er nok ingen revolusjon, men kan likevel gi nok av moro. magi, mystikk-temaet har vist seg å fungere gang på gang, og her har ikke utvikleren Play'n GO spart på noe! Spillemaskinen har et attraktivt design med fine farger og lyder som medvirker til spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonusspill: utilgjengelig
  • Autospin: tilgjengelig
Play'n GO_en@ har også en innsatsgrense på 0.01 - 0.2, så du slipper være redd for å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la sjansen gå fra deg, prøv 5x Magic nå!

5x Magic føyer seg inn i rekken av spennende casinospill fra Play'n GO, og det er ingen tvil om at de er blant de beste i bransjen. Med 5x Magic har de kommet med et ypperlig tilskudd til det som allerede finnes på markedet av spilleautomater i Norge der ute. Prøv spillmaskinen helt gratis, og oppdag hvor spennende du kan ha det med 5x Magic!