Betsafegratis.com
Hem / Kortspill / A Cool Million

Nå kan du prøve A Cool Million, en gratis spilleautomat på nett som gir deg stor spenning og sjansen til å vinne fine premier

Er du glad i free spins er A Cool Million virkelig noe for deg. Maskinen har et morsomt eventyr-tema, og byr på moro fra første sekund. Automaten ble gitt ut av Yggdrasil Gaming i 2013, og ble kjapt en favoritt blant erfarne spillere. Med -0 hjul og -0 gevinstlinjer blir den ikke for innviklet, og man trenger ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Onlineautomaten som gir deg gratis spinn uten innskudd og masse underholdning

Bevandrede spillere vil kjenne igjen mye av konseptet til A Cool Million. Spillet er ikke alt for forskjellig fra andre automater, men kan likevel gi nok av moro. eventyr-temaet har vist seg å fungere før, og her har ikke utvikleren Yggdrasil Gaming spart på noe! Spilleautomaten har et innbydende design med flotte farger og lyder som medvirker til spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: utilgjengelig
  • Scatter: utilgjengelig
  • Bonus: tilgjengelig
  • Autospin: utilgjengelig
Spillautomaten har også en innsatsgrense på 5, så du slipper tenkte på å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la muligheten gå fra deg, prøv A Cool Million nå!

A Cool Million føyer seg inn i rekken av dritkule spilleautomater online fra Yggdrasil Gaming, og det er selvsagt at de er blant de beste i bransjen. Med A Cool Million har de kommet med et utmerket tilskudd til det som allerede finnes på markedet av spillemaskiner på nett der ute. Spill spillmaskinen helt gratis, og få smaken på hvor spennende du kan ha det med A Cool Million!