Betsafegratis.com
Hem / Kortspill / A Night in Paris JP

Nå kan du spille A Night in Paris JP, en spillmaskin som gir deg masse moro og sjansen til å vinne penger

Er du glad i gratis spilleautomater er A Night in Paris JP virkelig noe for deg. Maskinen har et flott ran, penger-tema, og byr på moro fra første sekund. Spillet ble laget av Betsoft i 2012, og ble kjapt en hit blant norske spillere. Med 5 hjul og 30 gevinstlinjer blir den ikke for vanskelig, og man trenger ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Spillmaskinen som gir deg gratis spinn og mye moro

Noen spillere vil kjenne igjen mye av funksjonene til A Night in Paris JP. Automaten skiller seg ikke alt for mye ut, men kan likevel gi mye moro. ran, penger-temaet har vist seg å fungere tidligere, og her har ikke utvikleren Betsoft spart på noe! Spillemaskinen har et attraktivt design med fine farger og lyder som gir deg den flotte spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: utilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonus: tilgjengelig
  • Autospin: tilgjengelig
Spillautomaten har også en innsatsgrense på 0.01 - 0.2, så du slipper tenkte på å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la muligheten gå fra deg, prøv A Night in Paris JP nå!

A Night in Paris JP føyer seg inn i rekken av briljante online spilleautomater fra Betsoft, og det er viden kjent at de er blant de beste i bransjen. Med A Night in Paris JP har de kommet med et flott tilskudd til det som allerede finnes tilgjengelig av norske spilleautomater der ute. Spill automaten helt gratis, og få smaken på hvor spennende du kan ha det med A Night in Paris JP!