Betsafegratis.com
Hem / Kortspill / Bell Of Fortune

Nå kan du spille Bell Of Fortune, en norsk spilleautomat som gir deg masse moro og sjansen til å vinne mange pengepremier

Er du glad i spilleautomater er Bell Of Fortune virkelig noe for deg. Spilleautomaten har et alle tiders penger, eventyr-tema, og byr på underholdning fra første sekund. Ble laget av Play'n GO i 2009, og ble kjapt en favoritt blant erfarne spillere. Med 3 hjul og 1 gevinstlinjer blir den ikke for komplisert, og man trenger ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Spilleautomaten som gir deg free spins uten innskudd og mye moro

Mange spillere vil kjenne igjen mye av layouten til Bell Of Fortune. Spilleautomaten er ikke alt for annerledes, men kan likevel gi masse moro. penger, eventyr-temaet har vist seg å fungere tidligere, og her har ikke utvikleren Play'n GO spart på noe! Spillemaskinen har et vakkert design med fine farger og lyder som bidrar til spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: utilgjengelig
  • Bonusspill: utilgjengelig
  • Autospin: tilgjengelig
Maskinen har også en innsatsgrense på 0.01 - 1, så du slipper bekymre deg for å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la sjansen gå fra deg, prøv Bell Of Fortune nå!

Bell Of Fortune føyer seg inn i rekken av spennende spillmaskiner fra Play'n GO, og det er viden kjent at de er blant de beste i bransjen. Med Bell Of Fortune har de kommet med et flott tilskudd til det som allerede finnes der ute av online spilleautomater der ute. Test ut spilleautomaten helt gratis uten innskudd, og få smaken på hvor gøy det er med Bell Of Fortune!