Betsafegratis.com
Hem / Kortspill / Dead or Alive

Nå kan du spille Dead or Alive, en spilleautomat på nett som gir deg masse moro og sjansen til å vinne store premier

Er du glad i spillmaskiner er Dead or Alive virkelig noe for deg. Den har et alle tiders cowboys, Det ville vesten-tema, og byr på moro fra første sekund. Ble laget av NetEnt i 2009, og ble kjapt en favoritt blant erfarne spillere. Med 5 hjul og 9 gevinstlinjer blir den ikke for komplisert, og man trenger ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Onlineautomaten som gir deg gratis spinn uten innskudd og masse underholdning

Mange spillere vil kjenne igjen mye av konseptet til Dead or Alive. Spillet er nok ingen revolusjon, men kan likevel gi mye underholdning. cowboys, Det ville vesten-temaet har vist seg å fungere gang på gang, og her har ikke utvikleren NetEnt spart på noe! Spillemaskinen har et fint design med farger og lyder som gir deg den flotte spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonusfunksjon: utilgjengelig
  • Autospin: utilgjengelig
Automaten har også en innsatsgrense på 0.01 - 10, så du ikke behøver å tenkte på å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la sjansen gå fra deg, test ut Dead or Alive nå!

Dead or Alive føyer seg inn i rekken av førsteklasses norske spilleautomater fra NetEnt, og det er ingen tvil om at de er blant de beste i bransjen. Med Dead or Alive har de kommet med et glimrende tilskudd til det som allerede finnes på markedet av casinospill på markedet. Test ut automaten helt gratis, og finn ut hvor gøy det er med Dead or Alive!