Betsafegratis.com
Hem / Kortspill / Golden Goal

Nå kan du spille Golden Goal, en online spillmaskin som gir deg stor spenning og muligheten til å vinne store pengepremier

Er du glad i casino spill er Golden Goal virkelig noe for deg. Den har et spennende Egypt, eventyr-tema, og byr på fra første sekund. Spillet ble lansert av Play'n GO i 2012, og ble kjapt en favoritt blant våre brukere. Med 5 hjul og 10 gevinstlinjer blir den ikke for innviklet, og du behøver ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Norgesautomaten som gir deg free spins og mye moro

Kanskje du vil kjenne igjen mye av layouten til Golden Goal. Spilleautomaten er nok ingen revolusjon, men kan likevel gi masse spenning og moro. Egypt, eventyr-temaet har vist seg å fungere tidligere, og her har ikke utvikleren Play'n GO spart på noe! Golden Goal har et forførende design med fine farger og lyder som gir deg den flotte spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: tilgjengelig
  • Scattersymbol: tilgjengelig
  • Bonusspill: utilgjengelig
  • Autospin: tilgjengelig
Maskinen har også en innsatsgrense på 0.01 - 5, så du trenger ikke tenkte på å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la muligheten gå fra deg, prøv Golden Goal nå!

Golden Goal føyer seg inn i rekken av alle tiders norske spillmaskiner fra Play'n GO, og det er ingen tvil om at de er blant de beste i bransjen. Med Golden Goal har de kommet med et flott tilskudd til det som allerede finnes tilgjengelig av spilleautomater på nett på markedet. Prøv maskinen helt gratis, og se hvor spennende du kan ha det med Golden Goal!