Betsafegratis.com
Hem / Kortspill / Gonzo's Quest

Nå kan du spille Gonzo's Quest, en online spillmaskin som gir deg moro, spenning og sjansen til å vinne penger

Er du glad i gratis spilleautomater er Gonzo's Quest virkelig noe for deg. Den har et eventyr-tema, og byr på lek fra første sekund. Ble lansert av NetEnt i 2003, og ble kjapt en klassiker blant gamblere. Med 5 hjul og 20 gevinstlinjer blir den ikke for komplisert, og man trenger ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Norgesautomaten som gir deg gratis spins og mye moro

Mange spillere vil kjenne igjen mye av layouten til Gonzo's Quest. Automaten er ikke alt for forskjellig fra andre automater, men kan likevel gi mye moro. eventyr-temaet har vist seg å fungere gang på gang, og her har ikke utvikleren NetEnt spart på noe! Gonzo's Quest har et vakkert design med farger og lyder som gir deg den flotte spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonus: tilgjengelig
  • Autospin: utilgjengelig
Maskinen har også en innsatsgrense på 0.01 - 10, så du ikke behøver å tenkte på å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la muligheten gå fra deg, test ut Gonzo's Quest nå!

Gonzo's Quest føyer seg inn i rekken av briljante spilleautomater på nett fra NetEnt, og det er helt klart at de er blant de beste i bransjen. Med Gonzo's Quest har de kommet med et kjempebra tilskudd til det som allerede finnes på markedet av spillemaskiner på nett der ute. Test ut automaten helt gratis, og se hvor gøy du kan ha det med Gonzo's Quest!