Betsafegratis.com
Hem / Kortspill / Jason and the Golden Fleece

Nå kan du teste ut Jason and the Golden Fleece, en spilleautomat som gir deg nervepirrende underholdning og muligheten til å vinne fine premier

Er du glad i gratis spilleautomater på nett er Jason and the Golden Fleece virkelig noe for deg. Den har et attraktivt jackpot-tema, og byr på fra første sekund. Spillmaskinen ble laget av Microgaming i 2013, og ble kjapt en yndling blant gamblere. Med 5 hjul og 25 gevinstlinjer blir den ikke for forvirrende, og man trenger ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Norgesautomaten som gir deg free spins og masse spenning

Bevandrede spillere vil kjenne igjen mye av funksjonene til Jason and the Golden Fleece. Sloten er nok ingen revolusjon, men kan likevel gi nok av moro. jackpot-temaet har vist seg å fungere på andre automater, og her har ikke utvikleren Microgaming spart på noe! Automaten har et feiende flott design med farger og lyder som bidrar til spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: utilgjengelig
  • Scattersymbol: utilgjengelig
  • Bonus: tilgjengelig
  • Autospin: tilgjengelig
Microgaming_en@ har også en innsatsgrense på 0.1 - 5, så du trenger ikke være redd for å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la muligheten gå fra deg, test ut Jason and the Golden Fleece nå!

Jason and the Golden Fleece føyer seg inn i rekken av nydelige spilleautomater online fra Microgaming, og det er viden kjent at de er blant de beste i bransjen. Med Jason and the Golden Fleece har de kommet med et ypperlig tilskudd til det som allerede finnes på markedet av spilleautomater på nett der ute. Test ut maskinen helt uten innskudd, og få en smakebit på hvor gøy du kan ha det med Jason and the Golden Fleece!