Betsafegratis.com
Hem / Kortspill / Mr. Vegas Mini

Mr. Vegas Mini er en imponerende norsk automat

For å tjene penger, må du bruke penger, og med Mr. Vegas Mini har du muligheten til å vinne mye penger fra sofakroken hjemme. Automaten Mr. Vegas Mini er produsert av Betsoft, som står bak flere andre velkjente og populære spilleautomater på nett du kjenner godt. Denne gangen har de gått for et Las Vegas-tema, noe som burde falle i smak hos norske gamblere. Dette har vist seg å være et etterspurt tema på andre norske spilleautomater, og Mr. Vegas Mini er intet unntak.

Spill denne her, og grip sjansen til å vinne store premier

Mr. Vegas Mini er en fengslende og morsom spillautomat med fint design. Nettautomaten har 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og selv om det kanskje ser omfattende ut sånn med en gang, er automaten enkel og selvforklarende. Det er bare å lene seg tilbake og nyte spillet.

Enestående automat på nett Mr. Vegas Mini

Sloten har følgende funksjoner:

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonusspill: utilgjengelig
  • Autoplay: tilgjengelig
For å begrense sjansene for uforsvarlig spilling, har vi satt en maksimal innsatsgrense på 0.1 -0.1. Men fortvil ikke, det er fortsatt gode muligheter for å vinne fine premier.

Betsoft lanserte Mr. Vegas Mini i 2012, og det ble øyeblikkelig en gjenganger blant norske nettspillere. Gjør som mange andre nordmenn, prøv video sloten i dag og vinn masse penger. Du kan også prøve automaten gratis, helt uten innskudd, før du velger å sette inn penger. Alt ligger til rette for at du skal ha en herlig opplevelse med Mr. Vegas Mini!