Betsafegratis.com
Hem / Kortspill / Mystery Joker

Test ut Mystery Joker spillemaskin på nett og vinn i dag

Den som intet våger, intet vinner, og med Mystery Joker har du sjansen til å vinne bra med penger på mobilen mens du er på farten. Onlineautomaten Mystery Joker er produsert av Play'n GO, som står bak flere andre velkjente og populære norske automater du kjenner godt. Denne gangen har de gått for et frukt-tema, noe som burde klaffe bra hos norske gamblere. Dette har vist seg å være et populært tema på andre norske automater på nett, og Mystery Joker er intet unntak.

Spill denne spillmaskinen her, og grip sjansen til å vinne store premier

Mystery Joker er en fengslende og morsom maskin med deilig design. Spillmaskinen har 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og selv om det kanskje ser tungvint ut med en gang, er spillmaskinen enkel og selvforklarende. Det er bare å lene seg tilbake og bli sjarmert av spillet.

Fantastisk spilleautomat på nett Mystery Joker

Spillmaskinen har følgende funksjoner:

  • Wild: utilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonusspill: utilgjengelig
  • Autoplay: tilgjengelig
For å begrense mulighene for usunn spilling, har vi satt en maksimal innsatsgrense på 0.01 - 1. Men fortvil ikke, det er fortsatt gode muligheter for å vinne store premier.

Play'n GO ga ut Mystery Joker i 2014, og det ble umiddelbart en slager blant norske gamblere. Gjør som mange andre nordmenn, prøv spilleautomaten i dag og vinn store premier. Du kan også prøve nettautomaten gratis, helt uten innskudd, før du velger å sette inn penger. Alt ligger til rette for at du skal ha en flott opplevelse med Mystery Joker!