Betsafegratis.com
Hem / Kortspill / Photo Safari

Den enarmede banditten Photo Safari byr på spennende opplevelser og masse premier

Photo Safari kom ut i 2008, og er en vakker og enestående norsk automat på nett fra Play'n GO, som har produsert mange av de morsomme spilleautomatene du finner på nettet. Med et Egypt, villmark, eventyr, legender-tema som har vist seg å bli godt likt, kan Photo Safari servere timesvis med spenning.

På denne måten fungerer casinospillet Photo Safari.

Spillemaskinen har 5 tromler og 9 gevinstlinjer, og du kan maksimalt satse 1 - 100. Egypt, villmark, eventyr, legender-temaet gir et lekkert design, og det er ikke uventet at Photo Safari raskt har blitt en klassiker på markedet. Photo Safari har følgende funksjoner:

  • Wild (hjelper deg å fullføre kombinasjoner): tilgjengelig.
  • Scatter gir deg freespins: tilgjengelig.
  • Bonusfunksjon: tilgjengelig.

Egypt, villmark, eventyr, legender-temaet byr på masse spenning, og du har muligheten til å spille uten penger så du sjekke ut maskinen før du satser virkelige penger. Vi har god vinnerrate, og her kan du virkelig vinne stort. Photo Safari er utviklet av Play'n GO, som mange ganger har levert artige online spilleautomater, og virkelig vet hva de driver med. Prøv Photo Safari her nå, og opplev hvor nervepirrende du kan ha det mens du vinner storpremien.