Betsafegratis.com
Hem / Kortspill / Spinata Grande

Maskinen Spinata Grande byr på gripende opplevelser og fantastiske premier

Spinata Grande kom ut i 2014, og er en herlig og interessant spillemaskin på nett fra NetEnt, som har produsert mange av de fine enarmede bandittene du finner på nettet. Med et Det ville vesten, tegneserie dyr-tema som har vist seg å slå godt an, kan Spinata Grande diske opp med timesvis med underholdning.

På denne måten funker automaten Spinata Grande.

Casinospillet har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og du kan maksimalt satse 0.05 - 5. Det ville vesten, tegneserie dyr-temaet gir et nydelig design, og det er ikke tilfeldig at Spinata Grande raskt har blitt en folkefavoritt på markedet. Spinata Grande har følgende funksjoner:

  • Wild (bytter ut andre tegn): tilgjengelig.
  • Scatter tar deg til freespins-funksjonen: tilgjengelig.
  • Bonusspill: tilgjengelig.

Det ville vesten, tegneserie dyr-temaet byr på masse spenning, og du har muligheten til å spille uten penger så du sjekke ut automaten før du satser virkelige penger. Vi har god vinnerrate, og her kan du virkelig vinne stort. Spinata Grande er utviklet av NetEnt, som gang på gang har levert spennende onlineautomater, og virkelig vet hva de driver med. Prøv Spinata Grande her nå, og opplev hvor fantastisk du kan ha det mens du vinner penger.