Betsafegratis.com
Hem / Pengespill / 7th Heaven

Nå kan du prøve 7th Heaven, en spilleautomat på nett som gir deg underholdning, spenning og sjansen til å vinne store premier

Er du glad i norske spilleautomater på nett er 7th Heaven virkelig noe for deg. Automaten har et vakkert klassiske symboler, spilleautomat-tema, og byr på lek fra første sekund. Ble laget av Betsoft i 2012, og ble kjapt en klassiker blant spillerne. Med 5 hjul og 18 gevinstlinjer blir den ikke for forvirrende, og du behøver ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Spillmaskinen som gir deg gratis spinn uten innskudd og masse spenning

Noen spillere vil kjenne igjen mye av funksjonene til 7th Heaven. Sloten er nok ingen revolusjon, men kan likevel gi mengder av moro. klassiske symboler, spilleautomat-temaet har vist seg å fungere gang på gang, og her har ikke utvikleren Betsoft spart på noe! Spilleautomaten har et fantastisk design med fine farger og lyder som medvirker til spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonus: utilgjengelig
  • Autospin: tilgjengelig
Betsoft_en@ har også en innsatsgrense på 0.1 - 1, så du slipper bekymre deg for å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la sjansen gå fra deg, test ut 7th Heaven nå!

7th Heaven føyer seg inn i rekken av fantastiske casinoautomater fra Betsoft, og det er ikke til å stikke under en stol at de er blant de beste i bransjen. Med 7th Heaven har de kommet med et flott tilskudd til det som allerede finnes på markedet av norske spilleautomater der ute. Prøv maskinen helt uten innskudd, og finn ut hvor spennende du kan ha det med 7th Heaven!