Betsafegratis.com
Hem / Pengespill / Alien Robots

Test ut Alien Robots norsk automat og vinn bra premier

Den som intet våger, intet vinner, og med Alien Robots har du muligheten til å vinne bra med penger på mobilen mens du er på farten. Onlineautomaten Alien Robots er produsert av NetEnt, som står bak flere andre velkjente og populære onlineautomater du kjenner godt. Denne gangen har de gått for et aliens, ytre rom, roboter-tema, noe som burde gå rett hjem hos erfarne spillere. Dette har vist seg å være et etterspurt tema på andre online spilleautomater, og Alien Robots er intet unntak.

Spill denne spilleautomaten her, og grip sjansen til å vinne store premier

Alien Robots er en aritg og morsom maskin med vakkert design. Nettautomaten har 5 hjul og 243 gevinstlinjer, og selv om det kanskje ser innviklet ut i starten, er automaten enkel og selvforklarende. Det er bare å lene seg tilbake og bli sjarmert av spillet.

Imponerende norgesautomat Alien Robots

Automaten har følgende funksjoner:

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonusspill: utilgjengelig
  • Autoplay: tilgjengelig
For å begrense farene for usunn spilling, har vi satt en maksimal innsatsgrense på 0.1 - 300. Men fortvil ikke, det er fortsatt gode muligheter for å vinne store premier.

NetEnt lanserte Alien Robots i 2012, og det ble raskt en slager blant norske gamblere. Gjør som mange andre nordmenn, prøv spillemaskinen i dag og vinn fine premier. Du kan også prøve spilleautomaten på nett gratis, helt uten innskudd, før du velger å sette inn penger. Alt ligger til rette for at du skal ha en fantastisk opplevelse med Alien Robots!