Betsafegratis.com
Hem / Pengespill / Chinese New Year

Nå kan du prøve Chinese New 2012, en spillemaskin på nett som gir deg nervepirrende underholdning og sjansen til å vinne pengepremier

Er du glad i freespins er Chinese New 2012 virkelig noe for deg. Spilleautomaten har et vakkert sport-tema, og byr på fra første sekund. Spilleautomaten ble laget av Play'n GO i 2012, og ble kjapt en klassiker blant gamblere. Med 5 hjul og 30 gevinstlinjer blir den ikke for forvirrende, og man trenger ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Spillmaskinen som gir deg free spins og mye moro

Bevandrede spillere vil kjenne igjen mye av funksjonene til Chinese New 2012. Sloten er ikke alt for annerledes, men kan likevel gi mye spenning. sport-temaet har vist seg å fungere gang på gang, og her har ikke utvikleren Play'n GO spart på noe! Automaten har et design med flotte farger og lyder som gir deg den flotte spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonus: tilgjengelig
  • Autospin: tilgjengelig
Maskinen har også en innsatsgrense på 0.01 - 1, så du slipper bekymre deg for å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la muligheten gå fra deg, prøv Chinese New 2012 nå!

Chinese New 2012 føyer seg inn i rekken av førsteklasses casinospill fra Play'n GO, og det er viden kjent at de er blant de beste i bransjen. Med Chinese New 2012 har de kommet med et meget bra tilskudd til det som allerede finnes på markedet av spilleautomater i Norge der ute. Spill spilleautomaten helt gratis uten innskudd, og finn ut hvor gøy du kan ha det med Chinese New 2012!