Betsafegratis.com
Hem / Pengespill / Creature from the Black Lagoon

Nå kan du prøve Creature from the Black Lagoon, en online spilleautomat som gir deg masse spenning og sjansen til å vinne fine premier

Er du glad i casino online er Creature from the Black Lagoon virkelig noe for deg. Maskinen har et spennende skrekk-tema, og byr på moro fra første sekund. Spilleautomaten ble lansert av NetEnt i 2014, og ble kjapt en yndling blant erfarne spillere. Med 5 hjul og 20 gevinstlinjer blir den ikke for komplisert, og du behøver ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Norgesautomaten som gir deg gratis spins og masse spenning

Kanskje du vil kjenne igjen mye av layouten til Creature from the Black Lagoon. Spilleautomaten er nok ingen revolusjon, men kan likevel gi mengder av underholdning. skrekk-temaet har vist seg å fungere gang på gang, og her har ikke utvikleren NetEnt spart på noe! Spilleautomaten har et vakkert design med flotte farger og lyder som medvirker til spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: tilgjengelig
  • Scattersymbol: tilgjengelig
  • Bonusspill: utilgjengelig
  • Autospin: tilgjengelig
Maskinen har også en innsatsgrense på 0.01 - 5, så du trenger ikke være redd for å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la sjansen gå fra deg, prøv Creature from the Black Lagoon nå!

Creature from the Black Lagoon føyer seg inn i rekken av eminente norske spillmaskiner på nett fra NetEnt, og det er viden kjent at de er blant de beste i bransjen. Med Creature from the Black Lagoon har de kommet med et herlig tilskudd til det som allerede finnes tilgjengelig av spillemaskiner på nett på markedet. Spill spillmaskinen helt uten innskudd, og oppdag hvor gøy du kan ha det med Creature from the Black Lagoon!