Betsafegratis.com
Hem / Pengespill / Gunslinger

Førsteklasses automat på nett Gunslinger - spill og vinn her store premier

Du må satse for å vinne, og med Gunslinger har du muligheten til å vinne mye penger hjemme fra sofaen. Spillemaskinen Gunslinger er produsert av Play'n GO, som står bak flere andre velkjente og populære automater på nett du kjenner godt. Denne gangen har de gått for et våpen, spillkort-tema, noe som burde være innbydende hos norske spillere. Dette har vist seg å være et etterspurt tema på andre automater, og Gunslinger er intet unntak.

Spill denne her, og grip sjansen til å vinne store premier

Gunslinger er en interessant og morsom videoslot med deilig design. Nettautomaten har 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og selv om det kanskje ser innviklet ut med en gang, er spillmaskinen enkel og selvforklarende. Det er bare å lene seg tilbake og nyte spillet.

Dritkul casino spilleautomat Gunslinger

Nettmaskinen har følgende funksjoner:

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonusspill: tilgjengelig
  • Autoplay: tilgjengelig
For å begrense mulighene for usunn spilling, har vi satt en maksimal innsatsgrense på 0.5 - 125. Men fortvil ikke, det er fortsatt gode muligheter for å vinne bra premier.

Play'n GO utviklet Gunslinger i 2009, og det ble med en gang en slager blant norske nettspillere. Gjør som mange andre nordmenn, prøv video sloten i dag og vinn masse penger. Du kan også prøve nettautomaten gratis, helt uten innskudd, før du velger å sette inn penger. Alt ligger til rette for at du skal ha en herlig opplevelse med Gunslinger!