Betsafegratis.com
Hem / Pengespill / HitMan

Prøv HitMan norsk spilleautomat og vinn store premier

Du får ikke mere moro enn du lager sjæl, og med HitMan har du sjansen til å vinne fine premier fra sofakroken hjemme. Spillemaskinen HitMan er produsert av Microgaming, som står bak flere andre velkjente og populære spillmaskiner du kjenner godt. Denne gangen har de gått for et tegneserier-tema, noe som burde være innbydende hos norske spillere. Dette har vist seg å være et etterspurt tema på andre online spilleautomater, og HitMan er intet unntak.

Spill denne norske spilleautomaten her, og grip sjansen til å vinne store premier

HitMan er en underholdende og morsom maskin med vakkert design. Automaten har 5 hjul og 15 gevinstlinjer, og selv om det kanskje ser innviklet ut sånn med en gang, er spillmaskinen enkel og selvforklarende. Det er bare å lene seg tilbake og glede seg med spillet.

Uimotståelig spillmaskin HitMan

Sloten har følgende funksjoner:

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonusspill: tilgjengelig
  • Autoplay: utilgjengelig
For å begrense farene for uforsvarlig spilling, har vi satt en maksimal innsatsgrense på 0.01 - 1. Men fortvil ikke, det er fortsatt gode muligheter for å vinne store penger.

Microgaming ga ut HitMan i 2014, og det ble umiddelbart en hit blant norske gamblere. Gjør som mange andre nordmenn, prøv spillemaskinen i dag og vinn store premier. Du kan også prøve nettautomaten gratis, helt uten innskudd, før du velger å sette inn penger. Alt ligger til rette for at du skal ha en fantastisk opplevelse med HitMan!