Betsafegratis.com
Hem / Pengespill / Jack Hammer

Jack Hammer er en uimotståelig spilleautomat

Den som intet våger, intet vinner, og med Jack Hammer har du muligheten til å vinne store penger hjemme fra sofaen. Spilleautomaten Jack Hammer er produsert av NetEnt, som står bak flere andre velkjente og populære onlineautomater du kjenner godt. Denne gangen har de gått for et tegneserier-tema, noe som burde falle i god jord hos norske gamblere. Dette har vist seg å være et etterspurt tema på andre spilleautomater, og Jack Hammer er intet unntak.

Spill denne norske automaten her, og grip sjansen til å vinne store premier

Jack Hammer er en fengslende og morsom automat med vakkert design. Spillmaskinen har 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og selv om det kanskje ser komplisert ut med en gang, er automaten enkel og selvforklarende. Det er bare å lene seg tilbake og nyte spillet.

Utrolig Spennende norsk automat på nett Jack Hammer

Automaten har følgende funksjoner:

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonusspill: utilgjengelig
  • Autoplay: tilgjengelig
For å begrense farene for usunn spilling, har vi satt en maksimal innsatsgrense på 0.25 - 250. Men fortvil ikke, det er fortsatt gode muligheter for å vinne store penger.

NetEnt utviklet Jack Hammer i 2010, og det ble umiddelbart en favoritt blant norske brukere. Gjør som mange andre nordmenn, prøv automaten i dag og vinn masse penger. Du kan også prøve automaten gratis, helt uten innskudd, før du velger å sette inn penger. Alt ligger til rette for at du skal ha en flott opplevelse med Jack Hammer!