Betsafegratis.com
Hem / Pengespill / King Cashalot

Nå kan du teste ut King Cashalot, en spillemaskin på nett som gir deg stor spenning og muligheten til å vinne mange pengepremier

Er du glad i spilleautomater er King Cashalot virkelig noe for deg. Automaten har et underholdende frukt-tema, og byr på underholdning fra første sekund. Spillet ble lansert av Microgaming i 2008, og ble kjapt en hit blant spillerne. Med 5 hjul og 9 gevinstlinjer blir den ikke for komplisert, og du behøver ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Spillmaskinen som gir deg free spins og masse underholdning

Erfarne spillere vil kjenne igjen mye av layouten til King Cashalot. Automaten er ikke alt for forskjellig fra andre automater, men kan likevel gi masse spenning og moro. frukt-temaet har vist seg å fungere tidligere, og her har ikke utvikleren Microgaming spart på noe! King Cashalot har et vakkert design med flotte farger og lyder som gir deg den flotte spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonusfunksjon: tilgjengelig
  • Autospin: utilgjengelig
Automaten har også en innsatsgrense på 0.1 - 15, så du skal slippe å tenkte på å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la sjansen gå fra deg, test ut King Cashalot nå!

King Cashalot føyer seg inn i rekken av alle tiders norske spilleautomater på nett fra Microgaming, og det er ingen tvil om at de er blant de beste i bransjen. Med King Cashalot har de kommet med et kjempebra tilskudd til det som allerede finnes på markedet av norske spilleautomater på markedet. Prøv maskinen helt uten innskudd, og få smaken på hvor gøy det er med King Cashalot!