Betsafegratis.com
Hem / Pengespill / Riches of RA

Prøv Riches of RA online spilleautomat og vinn fine premier

Du må satse for å vinne, og med Riches of RA har du muligheten til å vinne fine premier på mobilen mens du er på farten. Onlineautomaten Riches of RA er produsert av Play'n GO, som står bak flere andre velkjente og populære spillmaskiner du kjenner godt. Denne gangen har de gått for et Egypt, villmark, eventyr, legender-tema, noe som burde være innbydende hos erfarne spillere. Dette har vist seg å være et etterspurt tema på andre spilleautomater i Norge, og Riches of RA er intet unntak.

Spill denne spillmaskinen her, og grip sjansen til å vinne store premier

Riches of RA er en underholdende og morsom automat med nydelig design. Automaten har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og selv om det kanskje ser komplekst ut sånn med en gang, er spillmaskinen enkel og selvforklarende. Det er bare å lene seg tilbake og bli sjarmert av spillet.

Nydelig norsk spilleautomat Riches of RA

Nettmaskinen har følgende funksjoner:

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonusspill: utilgjengelig
  • Autoplay: tilgjengelig
For å begrense sjansene for uforsvarlig spilling, har vi satt en maksimal innsatsgrense på 0.1 - 15. Men fortvil ikke, det er fortsatt gode muligheter for å vinne store premier.

Play'n GO lanserte Riches of RA i 2008, og det ble raskt en hit blant norske brukere. Gjør som mange andre nordmenn, prøv spilleautomaten i dag og vinn masse penger. Du kan også prøve automaten gratis, helt uten innskudd, før du velger å sette inn penger. Alt ligger til rette for at du skal ha en deilig opplevelse med Riches of RA!