Betsafegratis.com
Hem / Pengespill / Rook's Revenge

Nå kan du prøve Rook's Revenge, en norsk spilleautomat som gir deg masse moro og muligheten til å vinne pengepremier

Er du glad i gratis spilleautomater på nett er Rook's Revenge virkelig noe for deg. Automaten har et morsomt reise, exotica-tema, og byr på moro fra første sekund. Spillet ble gitt ut av Betsoft i 2012, og ble kjapt en favoritt blant spillerne. Med 5 hjul og 25 gevinstlinjer blir den ikke for forvirrende, og du behøver ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Spilleautomaten som gir deg gratis spins og masse underholdning

Kanskje du vil kjenne igjen mye av konseptet til Rook's Revenge. Spilleautomaten er nok ingen revolusjon, men kan likevel gi nok av moro. reise, exotica-temaet har vist seg å fungere på andre maskiner, og her har ikke utvikleren Betsoft spart på noe! Spillemaskinen har et attraktivt design med fine farger og lyder som medvirker til spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonusfunksjon: utilgjengelig
  • Autospin: utilgjengelig
Betsoft_en@ har også en innsatsgrense på 0.02 - 2.5, så du skal slippe å bekymre deg for å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la sjansen gå fra deg, prøv Rook's Revenge nå!

Rook's Revenge føyer seg inn i rekken av elegante spillemaskiner på nett fra Betsoft, og det er helt klart at de er blant de beste i bransjen. Med Rook's Revenge har de kommet med et utmerket tilskudd til det som allerede finnes på markedet av norske automater på nett der ute. Test ut automaten helt gratis uten innskudd, og få smaken på hvor gøy det er med Rook's Revenge!