Betsafegratis.com
Hem / Pengespill / Secret Santa

Spill Secret Santa spillemaskin på nett og vinn i dag

Den som intet våger, intet vinner, og med Secret Santa har du sjansen til å vinne fine premier hjemme fra sofaen. Onlineautomaten Secret Santa er produsert av Microgaming, som står bak flere andre velkjente og populære spillmaskiner du kjenner godt. Denne gangen har de gått for et Nyttår, eventyr, ferie-tema, noe som burde falle i god jord hos norske spillere. Dette har vist seg å være et etterspurt tema på andre norske automater på nett, og Secret Santa er intet unntak.

Spill denne automaten her, og grip muligheten til å vinne store premier

Secret Santa er en underholdende og morsom maskin med elegant design. Automaten har 5 hjul og 1024 gevinstlinjer, og selv om det kanskje ser komplekst ut sånn med en gang, er automaten enkel og selvforklarende. Det er bare å lene seg tilbake og glede seg med spillet.

Dritkul spillmaskin Secret Santa

Nettautomaten har følgende funksjoner:

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: utilgjengelig
  • Bonusspill: tilgjengelig
  • Autoplay: tilgjengelig
For å begrense mulighene for uforsvarlig spilling, har vi satt en maksimal innsatsgrense på 0.1 - 15. Men fortvil ikke, det er fortsatt gode muligheter for å vinne store premier.

Microgaming ga ut Secret Santa i 2014, og det ble umiddelbart en hit blant norske brukere. Gjør som mange andre nordmenn, prøv spilleautomaten i dag og vinn fine premier. Du kan også prøve nettautomaten gratis, helt uten innskudd, før du velger å sette inn penger. Alt ligger til rette for at du skal ha en deilig opplevelse med Secret Santa!