Betsafegratis.com
Hem / Spilleautomater / Alaxe in Zombieland

Dritkul online spilleautomat Alaxe in Zombieland - prøv og vinn her masse penger

Du må satse for å vinne, og med Alaxe in Zombieland har du sjansen til å vinne store premier på mobilen mens du er på farten. Automaten Alaxe in Zombieland er produsert av Microgaming, som står bak flere andre velkjente og populære spilleautomater online du kjenner godt. Denne gangen har de gått for et eventyr, skrekk, zombie, magi-tema, noe som burde klaffe bra hos erfarne spillere. Dette har vist seg å være et populært tema på andre spilleautomater, og Alaxe in Zombieland er intet unntak.

Spill denne norske spilleautomaten her, og grip sjansen til å vinne store premier

Alaxe in Zombieland er en underholdende og morsom automat med estetisk design. Nettmaskinen har 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og selv om det kanskje ser forvirrende ut ved første øyekast, er spillmaskinen enkel og selvforklarende. Det er bare å lene seg tilbake og oppleve spillet.

Enestående norsk spilleautomat Alaxe in Zombieland

Spillmaskinen har følgende funksjoner:

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonusspill: tilgjengelig
  • Autoplay: tilgjengelig
For å begrense sjansene for uforsvarlig spilling, har vi satt en maksimal innsatsgrense på 0.01 - 3. Men fortvil ikke, det er fortsatt gode muligheter for å vinne godt med penger.

Microgaming utviklet Alaxe in Zombieland i 2010, og det ble på null og niks en hit blant norske gamblere. Gjør som mange andre nordmenn, prøv automaten i dag og vinn fine premier. Du kan også prøve nettautomaten gratis, helt uten innskudd, før du velger å sette inn penger. Alt ligger til rette for at du skal ha en flott opplevelse med Alaxe in Zombieland!