Betsafegratis.com
Hem / Spilleautomater / Arabian Nights

Spill Arabian Nights norsk spilleautomat og vinn store premier

For å tjene penger, må du bruke penger, og med Arabian Nights har du sjansen til å vinne bra med penger fra sofakroken hjemme. Automaten Arabian Nights er produsert av NetEnt, som står bak flere andre velkjente og populære onlineautomater du kjenner godt. Denne gangen har de gått for et eventyr, penger-tema, noe som burde klaffe bra hos norske spillere. Dette har vist seg å være et etterspurt tema på andre norske automater på nett, og Arabian Nights er intet unntak.

Spill denne spillmaskinen her, og grip sjansen til å vinne store premier

Arabian Nights er en interessant og morsom spillautomat med estetisk design. Nettautomaten har 5 hjul og 10 gevinstlinjer, og selv om det kanskje ser komplisert ut med en gang, er automaten enkel og selvforklarende. Det er bare å lene seg tilbake og kose seg med spillet.

Alle tiders norsk spillmaskin Arabian Nights

Nettautomaten har følgende funksjoner:

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonusspill: utilgjengelig
  • Autoplay: tilgjengelig
For å begrense farene for usunn spilling, har vi satt en maksimal innsatsgrense på 5. Men fortvil ikke, det er fortsatt gode muligheter for å vinne fine premier.

NetEnt utviklet Arabian Nights i 2006, og det ble umiddelbart en gjenganger blant norske gamblere. Gjør som mange andre nordmenn, prøv spilleautomaten i dag og vinn masse penger. Du kan også prøve nettautomaten gratis, helt uten innskudd, før du velger å sette inn penger. Alt ligger til rette for at du skal ha en fantastisk opplevelse med Arabian Nights!