Betsafegratis.com
Hem / Spilleautomater / Doubles

Nå kan du teste ut Doubles, en gratis spillmaskin på nett som gir deg masse moro og muligheten til å vinne fine premier

Er du glad i norske automater på nett er Doubles virkelig noe for deg. Automaten har et alle tiders frukt-tema, og byr på fra første sekund. Ble lansert av Yggdrasil Gaming i 2015, og ble kjapt en yndling blant gamblere. Med 5 hjul og 10 gevinstlinjer blir den ikke for komplisert, og man trenger ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Automaten som gir deg free spins og masse underholdning

Mange spillere vil kjenne igjen mye av layouten til Doubles. Spillet er ikke alt for forskjellig fra andre automater, men kan likevel gi mye moro. frukt-temaet har vist seg å fungere gang på gang, og her har ikke utvikleren Yggdrasil Gaming spart på noe! Doubles har et innbydende design med farger og lyder som bidrar til spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: tilgjengelig
  • Scattersymbol: utilgjengelig
  • Bonusspill: utilgjengelig
  • Autospin: tilgjengelig
Maskinen har også en innsatsgrense på 1 - 100, så du slipper tenkte på å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la sjansen gå fra deg, spill Doubles nå!

Doubles føyer seg inn i rekken av alle tiders spilleautomater online fra Yggdrasil Gaming, og det er ingen tvil om at de er blant de beste i bransjen. Med Doubles har de kommet med et meget bra tilskudd til det som allerede finnes på markedet av spilleautomater på nett der ute. Test ut spillmaskinen helt gratis uten innskudd, og oppdag hvor gøy det er med Doubles!