Betsafegratis.com
Hem / Spilleautomater / Lucky Diamonds

Nå kan du prøve Lucky Diamonds, en online spillmaskin som gir deg masse spenning og sjansen til å vinne fine premier

Er du glad i norske automater på nett er Lucky Diamonds virkelig noe for deg. Automaten har et interessant ocean-tema, og byr på lek fra første sekund. Automaten ble lansert av Play'n GO i 2004, og ble kjapt en hit blant spillerne. Med 5 hjul og 15 gevinstlinjer blir den ikke for komplisert, og man trenger ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Spilleautomaten som gir deg gratis spins og mye moro

Bevandrede spillere vil kjenne igjen mye av layouten til Lucky Diamonds. Sloten er ikke alt for annerledes, men kan likevel gi nok av spenning. ocean-temaet har vist seg å fungere gang på gang, og her har ikke utvikleren Play'n GO spart på noe! Automaten har et stilfullt design med fine farger og lyder som gir deg den flotte spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: tilgjengelig
  • Scattersymbol: tilgjengelig
  • Bonusspill: utilgjengelig
  • Autospin: tilgjengelig
Maskinen har også en innsatsgrense på 0.01 - 0.2, så du skal slippe å være redd for å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la muligheten gå fra deg, spill Lucky Diamonds nå!

Lucky Diamonds føyer seg inn i rekken av nydelige spillmaskiner fra Play'n GO, og det er selvsagt at de er blant de beste i bransjen. Med Lucky Diamonds har de kommet med et overlegent tilskudd til det som allerede finnes der ute av spillemaskiner på nett på markedet. Spill spilleautomaten helt uten innskudd, og sjekk hvor spennende du kan ha det med Lucky Diamonds!