Betsafegratis.com
Hem / Spilleautomater / Lucky Lady's Charm Deluxe

Spilleautomaten Lucky Lady's Charm Deluxe byr på spennende opplevelser og gode utbetalinger

Lucky Lady's Charm Deluxe kom ut i 2012, og er en herlig og storartet slot fra Novomatic, som har produsert mange av de etterspurte casinoautomatene du finner på nettet. Med et kvinner, glamour-tema som har vist seg å slå an, kan Lucky Lady's Charm Deluxe uendelig med underholdning.

Slik funker sloten Lucky Lady's Charm Deluxe.

Lucky Lady's Charm Deluxe har 5 tromler og 9 gevinstlinjer, og du kan maksimalt satse 1 - 100. kvinner, glamour-temaet gir et praktfult design, og det er ikke noe sjokk at Lucky Lady's Charm Deluxe raskt har blitt en klassiker på markedet. Lucky Lady's Charm Deluxe har følgende funksjoner:

  • Wild (hjelper deg å fullføre kombinasjoner): tilgjengelig.
  • Scatter tar deg til freespins-funksjonen: tilgjengelig.
  • Bonusfunksjon: utilgjengelig.

kvinner, glamour-temaet er fantastisk, og du har muligheten til å spille bare for moro så du sjekke ut automaten før du setter inn penger. Vi har gode vinnersjenser, og her kan du vinne stort. Lucky Lady's Charm Deluxe er utviklet av Novomatic, som i lang tid har levert underholdende onlineautomater, og virkelig vet hva de driver med. Prøv Lucky Lady's Charm Deluxe her nå, og opplev hvor artig du kan ha det mens du vinner masse penger.