Betsafegratis.com
Hem / Spilleautomater / Magic Portals

Nå kan du teste ut Magic Portals, en automat som gir deg underholdning, spenning og muligheten til å vinne fine pengepremier

Er du glad i casino online er Magic Portals virkelig noe for deg. Automaten har et underholdende magi, mystikk, eventyr-tema, og byr på moro fra første sekund. Maskinen ble gitt ut av NetEnt i 2015, og ble kjapt en yndling blant gamblere. Med 5 hjul og 25 gevinstlinjer blir den ikke for forvirrende, og man trenger ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Spillmaskinen som gir deg free spins uten innskudd og masse underholdning

Bevandrede spillere vil kjenne igjen mye av konseptet til Magic Portals. Automaten er ikke alt for forskjellig fra andre automater, men kan likevel gi mye underholdning. magi, mystikk, eventyr-temaet har vist seg å fungere gang på gang, og her har ikke utvikleren NetEnt spart på noe! Magic Portals har et fint design med fine farger og lyder som bidrar til spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: tilgjengelig
  • Scattersymbol: tilgjengelig
  • Bonusfunksjon: utilgjengelig
  • Autospin: tilgjengelig
Automaten har også en innsatsgrense på 0.01 - 10, så du skal slippe å være redd for å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la sjansen gå fra deg, prøv Magic Portals nå!

Magic Portals føyer seg inn i rekken av briljante spilleautomater online fra NetEnt, og det er helt klart at de er blant de beste i bransjen. Med Magic Portals har de kommet med et glimrende tilskudd til det som allerede finnes der ute av spillemaskiner på nett på markedet. Prøv spillmaskinen helt uten innskudd, og sjekk hvor spennende du kan ha det med Magic Portals!