Betsafegratis.com
Hem / Spilleautomater / Split Way Royal

Nå kan du spille Split Way Royal, en automat som gir deg nervepirrende underholdning og sjansen til å vinne store premier

Er du glad i freespins er Split Way Royal virkelig noe for deg. Spilleautomaten har et attraktivt spillkort, poker-tema, og byr på moro fra første sekund. Spilleautomaten ble gitt ut av Betsoft i 2013, og ble kjapt en hit blant våre brukere. Med 5 hjul og 21 gevinstlinjer blir den ikke for forvirrende, og du behøver ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Automaten som gir deg gratis spins og mye moro

Mange spillere vil kjenne igjen mye av layouten til Split Way Royal. Automaten er ikke alt for annerledes, men kan likevel gi mengder av moro. spillkort, poker-temaet har vist seg å fungere før, og her har ikke utvikleren Betsoft spart på noe! Split Way Royal har et elegant design med farger og lyder som bidrar til spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonus: utilgjengelig
  • Autospin: tilgjengelig
Automaten har også en innsatsgrense på 5 - 100, så du ikke behøver å tenkte på å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la muligheten gå fra deg, spill Split Way Royal nå!

Split Way Royal føyer seg inn i rekken av alle tiders automater fra Betsoft, og det er ikke til å stikke under en stol at de er blant de beste i bransjen. Med Split Way Royal har de kommet med et kjempebra tilskudd til det som allerede finnes på markedet av norske spilleautomater på markedet. Test ut maskinen helt gratis, og sjekk hvor gøy du kan ha det med Split Way Royal!