Betsafegratis.com
Hem / Spilleautomater / Steam Tower

Nå kan du spille Steam Tower, en automat som gir deg masse moro og sjansen til å vinne fine pengepremier

Er du glad i free spins er Steam Tower virkelig noe for deg. Automaten har et interessant fiksjon, eventyr-tema, og byr på fra første sekund. Spilleautomaten ble laget av NetEnt i 2015, og ble kjapt en favoritt blant erfarne spillere. Med 5 hjul og 15 gevinstlinjer blir den ikke for komplisert, og du behøver ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Automaten som gir deg free spins uten innskudd og masse spenning

Noen spillere vil kjenne igjen mye av konseptet til Steam Tower. Spillet skiller seg ikke alt for mye ut, men kan likevel gi mengder av moro. fiksjon, eventyr-temaet har vist seg å fungere på andre automater, og her har ikke utvikleren NetEnt spart på noe! Spilleautomaten har et smakfullt design med fine farger og lyder som medvirker til spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: tilgjengelig
  • Scattersymbol: utilgjengelig
  • Bonusspill: utilgjengelig
  • Autospin: tilgjengelig
Maskinen har også en innsatsgrense på 0.01 - 10, så du trenger ikke bekymre deg for å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la sjansen gå fra deg, spill Steam Tower nå!

Steam Tower føyer seg inn i rekken av herlige casinospill fra NetEnt, og det er helt klart at de er blant de beste i bransjen. Med Steam Tower har de kommet med et ypperlig tilskudd til det som allerede finnes tilgjengelig av online spilleautomater på markedet. Spill spilleautomaten helt uten innskudd, og oppdag hvor spennende du kan ha det med Steam Tower!