Betsafegratis.com
Hem / Spilleautomater / Tales of Krakow

Nå kan du spille Tales of Krakow, en spillemaskin på nett som gir deg underholdning, spenning og sjansen til å vinne store pengepremier

Er du glad i free spins er Tales of Krakow virkelig noe for deg. Den har et underholdende eventyr-tema, og byr på underholdning fra første sekund. Spillmaskinen ble gitt ut av NetEnt i 2012, og ble kjapt en hit blant gamblere. Med 5 hjul og 30 gevinstlinjer blir den ikke for komplisert, og man trenger ikke bruke lang tid på å sette seg inn i hvordan automaten fungerer. Bare slå deg ned, snurr på hjulene og kos deg!

Automaten som gir deg gratis spinn og mye moro

Bevandrede spillere vil kjenne igjen mye av layouten til Tales of Krakow. Spillet skiller seg ikke alt for mye ut, men kan likevel gi masse underholdning. eventyr-temaet har vist seg å fungere tidligere, og her har ikke utvikleren NetEnt spart på noe! Automaten har et elegant design med farger og lyder som bidrar til spillopplevelsen. Den har disse funksjonene.

  • Wild: tilgjengelig
  • Scattersymbol: tilgjengelig
  • Bonusspill: tilgjengelig
  • Autospin: utilgjengelig
Spillautomaten har også en innsatsgrense på 0.01 - 0.5, så du ikke behøver å tenkte på å gå tom for mynter med en gang.

Ikke la muligheten gå fra deg, spill Tales of Krakow nå!

Tales of Krakow føyer seg inn i rekken av eminente spillmaskiner fra NetEnt, og det er selvsagt at de er blant de beste i bransjen. Med Tales of Krakow har de kommet med et herlig tilskudd til det som allerede finnes der ute av norske automater på nett på markedet. Spill spillmaskinen helt gratis uten innskudd, og få smaken på hvor gøy det er med Tales of Krakow!