Betsafegratis.com
Hem / Spilleautomater / Viking's Treasure

Nydelig spilleautomat Viking's Treasure - test ut og vinn her bra med penger

Du får ikke mere moro enn du lager sjæl, og med Viking's Treasure har du sjansen til å vinne store premier fra sofakroken hjemme. Spilleautomaten Viking's Treasure er produsert av NetEnt, som står bak flere andre velkjente og populære automater du kjenner godt. Denne gangen har de gått for et Vikings, eventyr-tema, noe som burde klaffe bra hos erfarne spillere. Dette har vist seg å være et etterspurt tema på andre spilleautomater på nett, og Viking's Treasure er intet unntak.

Spill denne spilleautomaten her, og grip sjansen til å vinne store premier

Viking's Treasure er en fengslende og morsom automat med elegant design. Nettautomaten har 5 hjul og 15 gevinstlinjer, og selv om det kanskje ser komplisert ut med en gang, er spillmaskinen enkel og selvforklarende. Det er bare å lene seg tilbake og kose seg med spillet.

Alle tiders norgesautomat Viking's Treasure

Sloten har følgende funksjoner:

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonusspill: utilgjengelig
  • Autoplay: tilgjengelig
For å begrense mulighene for uforsvarlig spilling, har vi satt en maksimal innsatsgrense på 0.02 - 0.5. Men fortvil ikke, det er fortsatt gode muligheter for å vinne fine premier.

NetEnt utviklet Viking's Treasure i 2003, og det ble straks en slager blant norske brukere. Gjør som mange andre nordmenn, prøv spillemaskinen i dag og vinn masse penger. Du kan også prøve automaten gratis, helt uten innskudd, før du velger å sette inn penger. Alt ligger til rette for at du skal ha en herlig opplevelse med Viking's Treasure!